Verbeter de commerciële skills van jouw team

Onze coaches staan klaar om de commerciële skills van jouw sales, customer service en cold calling of prospectieteam te Up'en. Hierdoor verhoogt de ROI van jouw commerciële inspanningen én blijven jouw teamleden langer aan boord.

Commerciële training voor jouw medewerkers

skillsUp ontstond vanuit de liefde van Greet. Een commerciële beleving was in haar ogen een ervaring waar je verliefd moest op worden. Maar hoe vaak kreeg jij het al warm van een klantendienst of van een verkoper? Exact! 

Onze missie is dan ook om bedrijven te helpen om deze commerciële liefde over te brengen naar hun prospecten en klanten. 

Ontdek onze online trainingsapplicatie

De skillsUp app transformeert commerciële trainingen door een unieke combinatie van microlearning en interactieve coaching. Met korte video's van 20-30 minuten, geïntegreerd in een gebruiksvriendelijke bibliotheek, past leren naadloos in het drukke schema van uw team.

De app fungeert ook als een persoonlijke coach en bevat een geavancerd puntensysteem. Alle data wordt omgezet in inzichtelijke grafieken. Hierdoor kunt u de ontwikkeling van jouw team niet alleen volgen, maar ook effectief sturen naar meetbare verbeteringen in hun commerciële prestaties.

Deze namen gingen jou voor

Ons onboardingstraject

Ontdek welke fases we doorlopen na het eerste contact, vooraleer we van start gaan met jouw project

+

jaar ervaring

+

getrainde medewerkers

%

stijging in resultaat

Kennismakingsgesprek
Behoefteanalyse
Meeluistersessie
Budgetanalyse
Go LIVE
Terugkommoment

17 jaar
ervaring in
commerciële training

Praktische trainingen

Waarmee je vandaag meteen resultaat zal boeken. Voor sales teams, maar ook customer service en prospectieteams! 

Weinig theorie

Praktische coaching rond verschillende sales- & cold calling-technieken zoals het closen van deals, maar ook het correct opvolgen van contacten en veel meer. 

100% op maat

Voor jouw markt, op maat van je teamleden en gericht op het behalen van jouw doelstellingen.

Continue feedback

Na elke trainingssessie 

This site is Upproved by shakeUp