Prospectie training voor jouw medewerkers

Professionaliseer de vaardigheden van jouw team en verhoog meteen de conversiepercentages.

Onze commerciële experts, die dagdagelijks praktijkervaring opdoen, geven gerichte training voor prospectieteams. De trainingssessies zijn steeds Up-to-date en worden specifiek ontworpen vanuit de noden van het bedrijf.

Tijdens de trainingen gaat de coach meedraaien op de werkvloer, zodat er geen tijd verloren gaat en meteen omzet gewonnen wordt.

Prospectietraining

Coaching van binnendienst medewerkers focust op verschillende commerciële technieken. 
Dankzij een inkijk in de communicatievormen wordt duidelijk welke tools & tactics jouw potentiële klanten overtuigen.

salesUp biedt coaching omtrent:

  • Cold calling
  • Warme prospectie
  • Leadopvolging
  • Marketingstrategie
  • Klantencontact
  • Up-selling & cross-selling

“Laat prospects verliefd worden!”

Geef jouw inside sales medewerkers een stevige basis voor telefonische prospectie met hedendaagse sales technieken. Op het einde van de trainingssessies verwerven ze een nieuwe mindset die een positieve impact maakt op de verkoopcijfers van jouw bedrijf.

Na de training worden de learnings teruggekoppeld naar het management. Vervolgens biedt de sales coach advies rond het consequent opvolgen van de targets.

Ook na de training is jouw coach steeds bereikbaar voor ondersteuning bij uitdagingen.

Waarom binnendienst training door skillsUp?

skillsUp is het enige bedrijf in België dat elke dag de kennis en kunde van die dag naar jouw team brengt en niet dat van 5 jaar geleden. Doordat er binnen de salesUp groep, waar skillsUp een onderdeel van uitmaakt, een eigen prospectiebedrijf en een inbound contact center zit, weten wij exact wat wel en niet werkt. Hierdoor combineren we hands-on coachingstechnieken met de meest relevante kennis. Zo kan jij meteen resultaat verwachten. 

Deze namen gingen jou voor

Boek een gratis
audit van 2 uur

  • Op maat van jouw organisatie maken we een analyse van de volledige salesflow
  • Al jouw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord

Ontdek onze online trainingsapplicatie

De skillsUp app transformeert commerciële trainingen door een unieke combinatie van microlearning en interactieve coaching. Met korte video's van 20-30 minuten, geïntegreerd in een gebruiksvriendelijke bibliotheek, past leren naadloos in het drukke schema van uw team.

De app fungeert ook als een persoonlijke coach en bevat een geavancerd puntensysteem. Alle data wordt omgezet in inzichtelijke grafieken. Hierdoor kunt u de ontwikkeling van jouw team niet alleen volgen, maar ook effectief sturen naar meetbare verbeteringen in hun commerciële prestaties.

This site is Upproved by shakeUp