Sales training

Professionaliseer de vaardigheden van jouw team.

Onze salesexperts, die dagdagelijks deals closen, geven praktijkgerichte trainingen. De trainingssessies zijn steeds Up-to-date en worden specifiek ontworpen vanuit de noden van het bedrijf.

Tijdens de salestraining gaat een sales coach mee op de baan, 
zodat er geen tijd verloren gaat en meteen omzet gewonnen wordt.

Buitendienst training

Onze trainingen zijn gericht op het closen van deals.
Een salesprofessional gaat mee prospecteren en geeft zo gerichte coaching omtrent buitendienst prospectie en salesgesprekken:

  • Prospecteren
  • Gesprekstructuur
  • Offertes opmaken
  • Closingsgesprekken
  • Up-selling & cross-selling
  • Opvolging

“Training op maat voor optimaal resultaat”

Onze trainingssessies bieden een hedendaagse kijk op prospectie op de baan. Een nieuwe mindset bij jouw sales reps heeft een positieve impact op de sales closing ratio.

Na de training worden de learnings teruggekoppeld naar het management. Vervolgens biedt de salescoach advies rond het consequent opvolgen van de targets.

Ook na de training is jouw coach steeds bereikbaar voor ondersteuning bij uitdagingen.

Waarom buitendienst training door skillsUp?

skillsUp is het enige bedrijf in België dat elke dag de kennis en kunde van die dag naar jouw team brengt en niet dat van 5 jaar geleden. Doordat er binnen de salesUp groep, waar skillsUp een onderdeel van uitmaakt, een eigen prospectiebedrijf en een inbound contact center zit, weten wij exact wat wel en niet werkt. Hierdoor combineren we hands-on coachingstechnieken met de meest relevante kennis. Zo kan jij meteen resultaat verwachten. 

Deze namen gingen jou voor

 Boek een gratis
sessie van 2 uur 

  • Op maat van jouw organisatie maken we een analyse van de volledige salesflow.
    Krijg je een uitgebreid plan van aanpak met praktijkgerichte quick wins.
  • Laat hier jouw gegevens achter.

Ontdek onze online trainingsapplicatie

De skillsUp app transformeert commerciële trainingen door een unieke combinatie van microlearning en interactieve coaching. Met korte video's van 20-30 minuten, geïntegreerd in een gebruiksvriendelijke bibliotheek, past leren naadloos in het drukke schema van uw team.

De app fungeert ook als een persoonlijke coach en bevat een geavancerd puntensysteem. Alle data wordt omgezet in inzichtelijke grafieken. Hierdoor kunt u de ontwikkeling van jouw team niet alleen volgen, maar ook effectief sturen naar meetbare verbeteringen in hun commerciële prestaties.

This site is Upproved by shakeUp