Customer service training

Professionaliseer de vaardigheden van jouw team.

Onze salesexperts, die dagdagelijks deals closen, geven praktijkgerichte training voor binnendienst, buitendienst en customer service. De trainingssessies zijn steeds Up-to-date en worden specifiek ontworpen vanuit de noden van het bedrijf.

Customer service training

Onze customer service trainingen zijn gericht op een beter klantbehoud. Een actieve luisterhouding wordt gestimuleerd door te focussen op open vragen.


Dankzij hedendaagse servicetechnieken, blijven jouw klanten op lange termijn tevreden. Er zijn verschillende aandachtspunten tijdens een customer service training:

  • Multichannel customer service
  • Klachtenbehandeling
  • Motivatie
  • Klantbegeleiding
  • Exitgesprekken

“Maak van jouw huidige klanten promotors."

Door in te spelen op de groeipunten, met hedendaagse praktijkvoorbeelden, creëert onze coach een nieuwe mindset bij de medewerkers. Deze nieuwe houding zal ervoor zorgen dat klanten zich geholpen voelen. Dit heeft een positieve impact op het klantbehoud en levert gratis mond-tot-mond reclame op voor jouw bedrijf.

Na de training worden de learnings teruggekoppeld naar het management. Vervolgens biedt de sales coach advies rond het consequent opvolgen van de targets.

Ook na de training is jouw coach steeds bereikbaar voor ondersteuning bij uitdagingen.

Waarom customer service training door salesUp?

skillsUp is het enige bedrijf in België dat elke dag de kennis en kunde van die dag naar jouw team brengt en niet dat van 5 jaar geleden. Doordat er binnen de salesUp groep, waar skillsUp een onderdeel van uitmaakt, een eigen prospectiebedrijf en een inbound contact center zit, weten wij exact wat wel en niet werkt. Hierdoor combineren we hands-on coachingstechnieken met de meest relevante kennis. Zo kan jij meteen resultaat verwachten. 

Deze namen gingen jou voor

Boek een gratis sessie van 2 uur

  • Op maat van jouw organisatie maken we een analyse van de volledige CS flow.
    Krijg je een uitgebreid plan van aanpak met praktijkgerichte quick wins.
  • We beantwoorden al jouw vragen binnen de 24u

Ontdek onze online trainingsapplicatie

De skillsUp app transformeert commerciële trainingen door een unieke combinatie van microlearning en interactieve coaching. Met korte video's van 20-30 minuten, geïntegreerd in een gebruiksvriendelijke bibliotheek, past leren naadloos in het drukke schema van uw team.

De app fungeert ook als een persoonlijke coach en bevat een geavancerd puntensysteem. Alle data wordt omgezet in inzichtelijke grafieken. Hierdoor kunt u de ontwikkeling van jouw team niet alleen volgen, maar ook effectief sturen naar meetbare verbeteringen in hun commerciële prestaties.

This site is Upproved by shakeUp